Blogg

fotograf Tromsø

Julebilder, jente 1år

Tidligere i november hadde jeg besøk av en vakker liten dukke. Her er en liten sniktitt på noen av bildene viView full post »

fotograf Tromsø

Gutt, 1 år

Jeg har hatt besøk av en søt 1-åring og hans kule lille storebror =) Her er en liten sniktitt på bildene viView full post »

fotograf Tromsø

Gutt, 6 mnd

I oktober hadde jeg besøk av en nydelig liten gutt med det vakreste blikket. Her er en liten sniktitt på noen avView full post »

konfirmasjonsfoto Tromsø

Konfirmant i Tromsøbunad

I oktober fotograferte jeg årets siste konfirmant. Det er min absolutte favorittid å fotografere ute på – det erView full post »

barnefotograf tromsø

Utefotografering

Jeg henger litt etter med å oppdatere mitt seneste arbeid her på websiden. Det har visst en sammenheng medView full post »

fotograf Tromsø

Gutt, 5 mnd

For en stund siden hadde jeg besøk av en kjekk liten sjarmør. Han kan nok smelte hjertet til hvem som helst =) Her erView full post »

familiefotografering Tromsø

Familiefotografering Høst

Tidligere i september gjorde jeg en familiefotografering ute i det vakre høstværet. Vi var heldige med sola, og fargeneView full post »

fotograf Tromsø

Fotoalbum i eksklusiv kvalitet

Nyhet! Visste du at jeg selger eksklusive album fra fotograferingen? Albumene er håndlaget i Norge, og er perfekt å giView full post »

nyfødtfotograf tromsø

Nyfødt jente med storebror

Jeg har hatt besøk av en liten prinsesse på bare 8 dager. Hun kom sammen med sin sjarmerende og omsorgsfulle storebrorView full post »

nyfødtfoto tromsø

Nyfødt gutt med storebror

Jeg har hatt besøk av en nyfødt liten gutt. Han var helt perfekt, og kom på besøk sammen med den søte storebroren sin.View full post »

bryllupsfotograf tromsø lofoten

Marie + Sigurd

Jeg var heldig og fikk være med det vakre paret Marie og Sigurd til Sommarøya for å ta brudebilder. Vi gikk først oppView full post »

bryllupsfotograf tromsø

Helle + Dag-Roar

Tidligere i sommer var jeg heldig og fikk følge Helle og Dag-Roar på den vakre bryllupsdagen deres. Solen strålte,View full post »

konfirmasjonsfoto tromsø

Konfirmant

Tidligere i vår fotograferte jeg en kjekk konfirmant. Vi var heldige med været, og solen strålte fra nesten skyfriView full post »

barnefotograf tromsø

Gutt, 1 år

Jeg har vært så heldig å fotografere en utrolig sjarmerende liten gutt, som kom på besøk til meg akkurat på ettårsdagenView full post »

nyfødt fotograf tromsø

Nyfødt gutt og storesøster

Tidligere i sommer hadde jeg besøk av en nyfødt gutt som bare var noen dager gammel. Han kom sammen med sin søteView full post »

barnefotograf tromsø

Utefotografering, gutt 1 år

Jeg blir så glad når jeg får forespørsel om utefotograferinger. Det er min favoritt, selv om vi aldri kan stole påView full post »

barnefotograf tromsø

Søsken

For en stund siden hadde jeg besøk av en liten gutt som hadde vært hos meg da han var helt nyfødt. Denne gangen tok hanView full post »

fotograf Tromsø

Konfirmant med hest

I juni tok vi noen konfirmantbilder i fjæra. Konfirmanten holder på med sprangridning, og måtte selvfølgelig ta medView full post »

fotograf tromsø

Gutt, 1 år

Denne lille gutten hadde jeg besøk av for en god stund siden 💙 Helt utrolig skjønn. Her er en liten sniktitt på bildeneView full post »

fotograf Tromsø

Nyfødt, 7 dager

Jeg har hatt besøk av en liten nyfødt gutt, og hans storesøster som var veldig tålmodig og stolt. Tusen takk forView full post »

Fotograf Tromsø

Nyfødt med storesøster

For en stund tilbake hadde jeg besøk av en nyfødt liten prinsesse sammen med sin storesøster godtView full post »

fotograf Tromsø

To nydelige søstre

For en stund siden hadde jeg besøk av to nydelige søstre med et helt herlig humør En flott og omsorgsfullView full post »

fotograf tromsø

Nyfødt, 7 dager

Jeg har hatt besøk av en helt nydelig liten gutt bare 7 dager gammel med et nydelig smil og et godt sovehjerte gårView full post »

fotograf Tromsø

Sommer i skogen

Noe av det fineste jeg vet er å ta portretter utendørs. Nå er sola og lyset tilbake i Tromsø, så det er fullt mulig åView full post »