Blogg

Søstre, 1 og 4 år

Tidligere i vinter hadde jeg besøk av to nydelige små søstre <3 De var så sjarmerende og veldig gode med hverandre.View full post »

fotograf tromsø

Jente, 6mnd

6 måneder er en helt herlig alder for fotografering. For en stund siden hadde jeg besøk av en helt nydelig liten jenteView full post »

nyfødtfotograf tromsø

Nyfødt gutt

For en stund siden hadde jeg besøk av en nyfødt liten gutt med storebroren sin <3 Her er en liten sniktitt påView full post »

barnefotograf tromsø

Gutt, 2 år

Jeg har hatt besøk av en stor sjarmør på bare 2 år <3 Det er så koselig å ha 2-åringer i studio. Full fart og etView full post »

julefoto tromsø

Julefoto, jente

Desember er tid for julefoto. Jeg har hatt besøk av denne vakre jenta <3 Her er en liten sniktitt på noen av bildeneView full post »

barnefotograf tromsø

Gutt, 1 år

Tidigere i høst hadde jeg besøk av en nydelig og sjarmerende gutt <3 Her er en liten sniktitt på noen av bildene viView full post »

fotograf Tromsø

Gutt, 1 år

Noe av det jeg liker aller best er å fotografere 1-åringer <3 Så mye sjarm, uskyldighet og lekenhet i en litenView full post »

bryllupsfotograf tromsø

Bryllup i fjæra

Denne helgen var jeg invitert til å være fotograf i et helt nydelig bryllup i fjæra <3 Ikke nok med at sola skinte,View full post »

barnefotograf tromsø

Storesøster og lillebror

For noen dager siden var jeg heldig og fikk fotografere to nydelige barn <3 Vi har hatt noen dager med veldig fintView full post »

LilleMiriam

Tips til antrekk for barnefotografering

Mange lurer på hva de skal ha på hos fotografen. Det viktigste er at dere skal være fornøyde med klærne og fargene dereView full post »

fotograf Tromsø

Brødre på stranda

For noen dager siden var jeg så heldig å få fotografere to nydelige gutter på Vikstranda <3 Her er en liten sniktittView full post »

konfirmasjonsfoto tromsø

Konfirmant i mai

Jeg er så heldig som får lov til å fotografere så mange kule konfirmanter! Han her hadde med seg el-gitaren i fjæra.View full post »

nyfødtfotograf tromsø

Nyfødt, 7 dager

Jeg var så heldig å få besøk av to nydelige gutter 💙 Storebror på 3 år og lillebror på 7 dager. Tusen takk for tillitenView full post »

Nyfødtfotograf Tromsø

Nyfødt, 8 dager

Jeg hadde besøk av en nydelig liten prinsesse på bare 8 dager. Her er en liten sniktitt på bildene vi tok: TusenView full post »

nyfødtfotograf tromsø

Nyfødt gutt

Jeg har hatt besøk av en nydelig lite gutt med et godt sovehjerte. Her er en liten sniktitt på bildene vi tokView full post »

Fotograf Tromsø

Når er det lurt å bestille fotografering?

Det er mange som lurer på når den beste alderen for barnefotografering er. Det er ingen fasit-svar på det, men hverView full post »

nyfødtfotograf tromsø

Nyfødt gutt med storebror

Like før jul hadde jeg besøk av en liten kar som jeg hadde sett før. Han var hos meg da han var nyfødt, og nå hadde hanView full post »

fotograf tromsø

To små søstre

Like før jul hadde jeg besøk av to små søte søstre <3 Her er en liten sniktitt på noen av bildene vi tok:View full post »

nyfødtfotograf tromsø

Nyfødt gutt

For en stund siden hadde jeg besøk av en utrolig stolt storebror. Han hadde lenge ønsket seg en lillebror, og haddeView full post »

fotograf Tromsø

Nyfødt jente

For en stund siden hadde jeg besøk av en nydelig liten jente, som sov så godt <3 Her er en liten sniktitt på noen avView full post »

fotograf Tromsø

Julebilder, jente 1år

Tidligere i november hadde jeg besøk av en vakker liten dukke. Her er en liten sniktitt på noen av bildene viView full post »

fotograf Tromsø

Gutt, 1 år

Jeg har hatt besøk av en søt 1-åring og hans kule lille storebror =) Her er en liten sniktitt på bildene viView full post »

fotograf Tromsø

Gutt, 6 mnd

I oktober hadde jeg besøk av en nydelig liten gutt med det vakreste blikket. Her er en liten sniktitt på noen avView full post »

konfirmasjonsfoto Tromsø

Konfirmant i Tromsøbunad

I oktober fotograferte jeg årets siste konfirmant. Det er min absolutte favorittid å fotografere ute på – det erView full post »