Blogg

Gutt, 2 år

Jeg har hatt besøk av en stor sjarmør på bare 2 år <3 Det er så koselig å ha 2-åringer i studio. Full fart og etView full post »

Julefoto, jente

Desember er tid for julefoto. Jeg har hatt besøk av denne vakre jenta <3 Her er en liten sniktitt på noen av bildeneView full post »

Gutt, 1 år

Tidigere i høst hadde jeg besøk av en nydelig og sjarmerende gutt <3 Her er en liten sniktitt på noen av bildene viView full post »

Gutt, 1 år

Noe av det jeg liker aller best er å fotografere 1-åringer <3 Så mye sjarm, uskyldighet og lekenhet i en litenView full post »

Bryllup i fjæra

Denne helgen var jeg invitert til å være fotograf i et helt nydelig bryllup i fjæra <3 Ikke nok med at sola skinte,View full post »

Storesøster og lillebror

For noen dager siden var jeg heldig og fikk fotografere to nydelige barn <3 Vi har hatt noen dager med veldig fintView full post »

Tips til antrekk for barnefotografering

Mange lurer på hva de skal ha på hos fotografen. Det viktigste er at dere skal være fornøyde med klærne og fargene dereView full post »

Brødre på stranda

For noen dager siden var jeg så heldig å få fotografere to nydelige gutter på Vikstranda <3 Her er en liten sniktittView full post »

Konfirmant i mai

Jeg er så heldig som får lov til å fotografere så mange kule konfirmanter! Han her hadde med seg el-gitaren i fjæra.View full post »

Nyfødt, 7 dager

Jeg var så heldig å få besøk av to nydelige gutter 💙 Storebror på 3 år og lillebror på 7 dager. Tusen takk for tillitenView full post »

Nyfødt, 8 dager

Jeg hadde besøk av en nydelig liten prinsesse på bare 8 dager. Her er en liten sniktitt på bildene vi tok: TusenView full post »

Nyfødt gutt

Jeg har hatt besøk av en nydelig lite gutt med et godt sovehjerte. Her er en liten sniktitt på bildene vi tokView full post »

Når er det lurt å bestille fotografering?

Det er mange som lurer på når den beste alderen for barnefotografering er. Det er ingen fasit-svar på det, men hverView full post »

Nyfødt gutt med storebror

Like før jul hadde jeg besøk av en liten kar som jeg hadde sett før. Han var hos meg da han var nyfødt, og nå hadde hanView full post »

To små søstre

Like før jul hadde jeg besøk av to små søte søstre <3 Her er en liten sniktitt på noen av bildene vi tok:View full post »

Nyfødt gutt

For en stund siden hadde jeg besøk av en utrolig stolt storebror. Han hadde lenge ønsket seg en lillebror, og haddeView full post »

Nyfødt jente

For en stund siden hadde jeg besøk av en nydelig liten jente, som sov så godt <3 Her er en liten sniktitt på noen avView full post »

Julebilder, jente 1år

Tidligere i november hadde jeg besøk av en vakker liten dukke. Her er en liten sniktitt på noen av bildene viView full post »

Gutt, 1 år

Jeg har hatt besøk av en søt 1-åring og hans kule lille storebror =) Her er en liten sniktitt på bildene viView full post »

Gutt, 6 mnd

I oktober hadde jeg besøk av en nydelig liten gutt med det vakreste blikket. Her er en liten sniktitt på noen avView full post »

Konfirmant i Tromsøbunad

I oktober fotograferte jeg årets siste konfirmant. Det er min absolutte favorittid å fotografere ute på – det erView full post »

Utefotografering

Jeg henger litt etter med å oppdatere mitt seneste arbeid her på websiden. Det har visst en sammenheng medView full post »

Gutt, 5 mnd

For en stund siden hadde jeg besøk av en kjekk liten sjarmør. Han kan nok smelte hjertet til hvem som helst =) Her erView full post »

Familiefotografering Høst

Tidligere i september gjorde jeg en familiefotografering ute i det vakre høstværet. Vi var heldige med sola, og fargeneView full post »