Kategorier

Når er det lurt å bestille fotografering?

Det er mange som lurer på når den beste alderen for barnefotografering er. Det er ingen fasit-svar på det, men hver alder gir ulike muligheter. Det som har vært mest vanlig her hos meg har vært å dele inn i disse aldersgruppene:

Nyfødt (2-14 dager gammel) 

Her er det viktig å være tidlig ute med å bestille fotografering – helst i god tid før termin. Babyen bør ikke være eldre enn 14 dager for å kunne gjøre den typiske nyfødt-fotograferingen. Grunnen til dette er at de som regel er mer rolige, og sover mye i denne første tiden.

fotograf Tromsø

3/4 måneder

Dersom dere ikke rakk nyfødtfotograferingen, anbefaler jeg å vente til babyen har blitt mellom 3 og 4 måneder gammel. Nå kan babyen ligge på mage og løfte hodet selv, og det gjør at vi kan få litt variasjon på bildene. Babyen smiler også når den hører mamma eller pappas stemme =)

Fotograf Tromsø

 

6/8 måneder

Den neste alderen som er verdt å vente på er når babyen har lært å sitte selv. Dette skjer som regel mellom 6-8 måneder, og er kanskje den morsomste alderen å fotografere på. Her får vi mye variasjon i bildene, samtidig som babyen enda er litt  i ro mens vi fotograferer =)

fotograf Tromsø

 

1 år

Den neste alderen er selvfølgelig 1-årsfotograferinga. Dette er en milepæl, og en perfekt alder for fotografering. Det er ikke alle som har lært seg å gå enda, men det gjør ingen ting. Disse bildene gir oss rom for stor variasjon, og er en av mine favoritter =)

fotograf tromsø

2 år

Det er også artig å ta bilder når barnet har blitt litt større. Da kommer personligheten godt fram, og de holder ut lengre enn før =)

Send gjerne en mail til:  post@veronicafoto.com  så hjelper jeg dere med å finne tid til fotografering. Det er så enkelt å bestille, og minnene varer for bestandig =)