Kategorier

Mobilbildene mine i avisa

Sist helg var jeg så heldig og fikk to helsider i lokalavisa til mobilbildene mine.

Utrolig artig å få slik heder og ære for noe jeg brenner for! 🙂

fotokonkurranse

Jeg tar veldig ofte bilder med mobiltelefonen, og synes det er et godt verktøy for hverdagsbilder.

Dette var bildene jeg vant med, tatt på tre forskjellige dager midt i Tromsø sentrum. Jeg synes bildene viser en ærlig fremstilling av hvordan vi har det her på 69 grader nord. Tromsø er en spesiell by, som ligger langt nord for polarsirkelen, og har klimaet mot seg stort sett hele året. Likevel bor det veldig mange folk her, som er glad i den rå naturen og har lært seg å leve med de små utfordringene det gir. En helt vanlig europeisk by, sett bort fra at den ligger veldig langt mot nord 🙂

fotokonkurranse fotokonkurranse fotokonkurranse

Når jeg fotograferer med mobilen bruker jeg nesten alltid «Rule of thirds». Det er et veldig godt triks å ha i bakhodet når vi skal tenke komposisjon.

Ellers bruker jeg alltid Googles Snapseed for å redigere mobilbilder 🙂

Håper du har en fin dag!